Досліди з виявлення фальсифікату, небажаних добавок та сурогату серед популярних продуктів харчування.
Протягом першого березневого навчального тижня 2023 року студенти спеціальності 208 “Агроінженерія” ВСП “Роменський фаховий коледж СНАУ” на заняттях з дисципліни ,,Менеджмент аграрного виробництва,, прийняли активну участь у дослідах з виявлення фальсифікату, небажаних добавок та сурогату серед популярних продуктів харчування. Під чітким керівництвом викладача Аліни Жмінько було досліджено такі продукти домашнього та промислового виробництва: сметана, молоко козяче та коров’яче, сир, вершкове масло, шоколад, ковбасні вироби, вино, яйця. Для виявлення неякісного застосовували соду, спирт, йод, гарячу воду. Результати досліджень не тільки фіксували, обговорювали, але й були ними вражені! Вдячна студентам групи 41-М, 42-М та 43-М за ентузіазм, активність та бажання досліджувати нове та корисне!