Ніщо не завадить успішному навчанню!

Сьогодні, 25 травня, в ВСП «Роменський фаховий коледж СНАУ» відбулося підведення підсумків навчальної практики з «Технічне обслуговування і ремонт електрообладнання» на 3 курсі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» під керівництвом викладача спецдисциплін Дениса Кондратенка та лаборанта Григорія Харченка.

Особливістю проведення цієї практики було те, що вона відбувалася в дистанційно-змішаному режимі в зв’язку з військовим станом в Україні. Підсумком роботи стало  виконання студентами індивідуального практичного завдання. Групи з 2-3 студентів монтували діючі стенди, схеми яких були надані на початку практики. Слід відмітити, що роботи студентів були виконані із сучасного обладнання і надалі ці стенди поповнять матеріально-технічну базу практичного навчання даної спеціальності. Найкраще впоралися із завданням студенти: Едуард Плохута, Роман Чорненко, Владислав Пасєвін, Іван Строй. Їх роботи були виконані та оцінені на «відмінно».

Всі студенти отримали цінні знання та навички під час проходження практики з «Технічного обслуговування і ремонту електрообладнання», які в подальшому будуть використані у практичній роботі.