Олімпійський урок

15.09.2021 року в ВСП «Роменський фаховий коледж СНАУ»  за ініціативи циклової комісії фізичного виховання, безпеки життєдіяльності та захисту України відбувся відкритий Олімпійський урок для студентів І-ІІ  курсів навчання, присвячений 100-річчю заснування коледжу, з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та 78-й річниці визволення Роменщини від фашистських загарбників.

З вітальним словом до молоді звернулися заступник директора з навчальної роботи О.Г. Іллєнко та керівник фізичного виховання Б.С. Дмитренко котрі привітали учасників та гостей заходу, наголосили про важливість занять фізичною культурою та спортом, побажали наснаги та перемог.

Під час Олімпійського уроку студенти змагалися в естафетах та демонстрували свої силові навички на перекладині. Але самі захоплюючі баталії були на футбольному та волейбольному майданчиках, де проявлявся справжній командний азарт.

По закінченню спортивних змагань учасники разом з класними керівниками провели виховну годину, темою якої була 78-ма річниця визволення рідного краю від фашистських загарбників..

Захід відбувся зі спортивними емоціями, спілкуванням, ознайомленням з історією рідного краю. Переможці та призери заходу невдовзі будуть нагороджені грамотами та медалями директора коледжу.