Студентська рада СНАУ - співпраця переходить на новий рівень

17 лютого 2022 року в ВСП « Роменський фаховий коледж СНАУ» завітали студактив та співробітники Сумського національного аграрного університету, щоб окреслити шляхи подальшої плідної праці.
Справді ділова, активна та святкова атмосфера панувала в навчальному закладі. Більше 50 здобувачів освіти були залучені до участі в тренінгах, тестуванні та обговоренні важливих питань студентського життя.
Завідувач відділу з організації виховної роботи Світлана Зінченко разом із студактивом СНАУ провели Круглий стіл з органами студентського самоврядування « СНАУ+коледж= їх можливості».
Спеціаліст з профорієнтації Соколенко В.В. розповіла студентам старших курсів про особливості вступу до університету та представила презентацію з теми. Особливе задоволення отримали студенти від тренінгу « Комунікаційні навички у лідерстві» (практичний психолог Михайленко Л. О.) та психологічно- ділової гри «Модель ефективного керівника» ( практичний психолог Верещагіна Д. В.). Студенти тренували комунікативні навички, обмінювалися інформацією, думками та почуттями, а також спробували себе в майстерності створення самопрезентацій. Щоб закріпити набуті знання, юнаки та дівчата виконали ряд тестів, вправ, задач для тренування пам‘яті, вироблення власної життєвої позиції та підняття самооцінки. Особливо емоційно пройшла інтелектуальна гра- тренінг « Я- майбутній директор агрохолдингу», яку провела Світлана Зінченко.
Представники студентськоі ради коледжу створювали колажі- презентації, в яких творчо, креативно , сучасно розповідали про себе, свою фірму та її переваги над іншими. На завершення насиченого подіями дня директор коледжу Олег Шевченко та Світлана Зінченко вручили студентам сертифікати про участь у серії тренінгів.
Світлини на пам‘ять на безліч позитивних емоцій залишають надію на подальшу співпрацю та на нові зустрічі.